0882 792 269

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Доставка и Плащане

Безплатна доставка над 69 лв.

Всички цени на този сайт са в български лева /BGN/ и с включен ДДС.

Доставяме и обслужваме клиенти на територията на Република България.

СРОК НА ДОСТАВКА

Доставки се извършват в срок от 3 до 7 работни дни.

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

6.90 лв. до всяка точка на територията на Република България.

При покупки на стойност над 69,00 лв. доставката е за сметка на Onmag.bg

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Плащане с наложен платеж:

Плащане в брой на куриера при получаване на поръчката.

ОБРАБОТКА НА ВАШАТА ПОРЪЧКА

Поръчките, получени до 12:00 часа, се обработват в рамките на същия ден. Тези, получени след 12:00 часа, се обработват на следващия ден. Поръчки, получени през неработни дни и/или официални празници, се обработват в първия работен ден, който следва. OnMag.bg не носи отговорност при забавяне на доставка, дължащо се на външни обстоятелства. Доставки не се извършват по време на неработни дни и официални празници.

Ще получите потвърждаване на поръчката си по имейл, след което тя се обработва и изпраща на посочения от Вас адрес или до офис на „Спиди“ или офис на „Еконт Експрес“.

При нужда детайлите по стоката се уточняват по телефон в работно време (10:30- 17:00 ч.), след което поръчката се потвърждава и преминава към обработка. След като веднъж бъде потвърдена, не са възможни повече промени по поръчката от страна на потребителя. В случай на допусната грешка при извършването на поръчка, моля свържете се с нас на телефон 0882 792 269 или мейл onmag.info@gmail.com

 Ако закупената стока не отговаря на Вашите очаквания, Вие можете да я върнете или замените в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на доставката. За повече информация, моля прочетете условията за замяна и връщане.

НАШИТЕ КУРИЕРИ

Онлайн магазин OnMag.bg работи с куриерски фирми „Спиди“ и „Еконт Експрес“.