0882 792 269

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Боксерки

Запознайте се с 100 % веган козметика, която осигурява грижа за Вашето тяло, лице и коса. Натурални сапуни от зехтин Papoutsanis са обогатени с органични екстракти от мед, лавандулово масло и Алое вера. Концентрират всички най-добри качества, открити в плода, костилката и листата на маслиновото дърво и ги използват, за да подобрят красотата и дълголетието на косата и кожата Ви. Осапуняването на зехтина се осъществява със сол от Егейско море, като крайният продукт не съдържа никакви добавки. 


За какъв тип кожа са подходящи

Предлаганите от онлайн магазин Onmag.bg натуралните сапуни Papoutsanis са хипоалергенни с неутрално PH и са подходящи за всеки тип кожа, включително и много чувствителна. Произведени в съответствие със строгите стандарти на Европейският съюз в сътрудничество с Атинският университет. 100% веган козметика, направена от чист натурален зехтин. Не съдържа парабени, минерално масло, изкуствени оцветители и съставки от животински произход.

Какво е веган козметика

Това са козметични продукти, които не съдържат абсолютно никакви съставки от животински произход и не са тествани върху животни в нито един етап от производството. Козметика, която се прави с мисъл за човека и планетата. Открийте качествената веган козметика и се наслаждавайте на перфектна грижа за лицето, тялото и косата.

Зехтин и неговите качества

Маслината е известна като „течното злато на Средиземноморието”. Зехтинът, или маслото от плода на маслиновото дърво, повече от 6 000 години е извор на здраве, младост и красота. Съдържа в себе си всички масло-разтворими витамини, ценни елементи, фитостероли, фосфолипиди и екстракти. Притежава естествен слънцезащитен фактор, който е много ефективен за защита от вредните слънчеви лъчи.

Натурален гръцки зелен сапун

Този продукт присъства на световния пазар повече от 150 години. Гръцкият маслинов сапун е хипоалергенен с неутрално PH. Предотвратява изсушаването на кожата, а заедно с това и образуването на бръчки. Съставките му са богати на витамин Е и освежаващи естествени атниоксиданти, които се грижат по естествен начин за здравето и хубостта на Вашата кожа. 

Още от прастари времена се знае, че зехтинът  допринася за по-бързото обновяване на клетките, възвръща свежестта на кожата и я предпазва от следите на времето.

Гръцки маслинов сапун се използва за:

  • Сапун за лице - Предотвратява дехидратирането на кожата и образуването на бръчки. Отпушва порите, като ефективно премахва замърсяванията;
  • Сапун за тяло и ръце - Не лишава кожата от естествените й масла. Позволява на порите да дишат и отделят влага, като същевременно защитава нейните клетки.
  • Сапун за коса - С естествената си способност да хидратира, заздравява, подхранва и придава блясък, зехтинът е надеждно природно средство за поддържане на здрава и красива коса.

Натурални продукти Papoutsanis признати по света

Гамата от натурални продукти на Papoutsanis се разпространява в аптеки, козметични и био магазини в Гърция и в 14 страни по света. След влизането им в луксозната търговска верига за козметика на Rive Gauche в Русия и универсалните магазини Monoprix във Франция, продуктите се предлагат и в независими аптеки и магазини за биологични продукти в Холандия, Кипър, Швеция, а вече и в България.