0882 792 269

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Прашки

Натурални шампоани без парабени Papoutsanis, произведени на основата на маслиново масло (зехтин) и обогатени с растителни екстракти и провитамин B5, дълбоко почистват и благоприятстват растежа на косата, като стимулират космените фоликули, овлажняват нишките и подобряват здравето на скалпа ви. 


Искате качествена грижа за косата? При нас ще откриете подходящ шампоан за всеки тип коса – от шампоан против пърхот до поддържащ силата и блясъка на боядисаната коса, шампоан за цъфтяща и изтощена коса, както и шампоани за нормална, мазна и хидратиращ шампоан за суха коса. С продуктите от нашия каталог ще премахнете всеки проблем и ще възвърнете здравината, растежа и привлекателността на косата. 

За какъв тип коса и скалп са подходящи

Натурални шампоани Papoutsanis са хипоалергенни, което ги прави подходящи за всички видове коса и скалп, включително и много чувствителен. 100% веган козметика, направена от чист натурален зехтин, която не съдържа парабени, минерално масло, изкуствени оцветители и съставки от животински произход. Биоразградимите съставки, които са използвани не замърсяват околната среда и са по-екологични за производство.

Какво е веган козметика

Това са козметични продукти, които не съдържат абсолютно никакви съставки от животински произход и не са тествани върху животни в нито един етап от производството. Козметика, която се прави с мисъл за човека и планетата. Открийте качествената веган козметика и се наслаждавайте на перфектна грижа за лицето, тялото и косата.

Зехтин и неговите качества

Маслината е известна като „течното злато на Средиземноморието”. Зехтинът, или маслото от плода на маслиновото дърво, повече от 6 000 години е извор на здраве, младост и красота. Съдържа в себе си всички масло-разтворими витамини, ценни елементи, фитостероли, фосфолипиди и екстракти. Притежава естествен слънцезащитен фактор, който е много ефективен за защита от вредните слънчеви лъчи.

В предлаганите от онлайн магазин OnMag.bg натурални шампоани Papoutsanis се използват всички части от маслиновото дърво - цвят, плод, костилка и листа. Благодарение на техните свойства и на комбинацията им с други растителни екстракти, натуралните продукти на Papoutsanis са надежно природно средство за поддържане на здрава и красива коса.

Натурални продукти Papoutsanis признати по света

Гамата от натурални продукти на Papoutsanis се разпространява в аптеки, козметични и био магазини в Гърция и още 14 страни по света. След влизането им в луксозната търговска верига за козметика на Rive Gauche в Русия и универсалните магазини Monoprix във Франция, продуктите се предлагат и в независими аптеки и магазини за биологични продукти в Холандия, Кипър, Швеция, а вече и в България.