0882 792 269

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Натурален балсам за суха коса с масла от рапица и арган

Натурален балсам за суха коса с масла от рапица и арган | Papoutsanis
19.90 лв.
Каталожен №: 7497612

БАЛСАМ OLIVIA ЗА СУХА И ДЕХИДРАТИРАНА КОСА С МАСЛА ОТ РАПИЦА И АРГАН 

Натурален балсам за суха и дехидратирана коса OLIVIA е изграден на основата на маслиново масло и съдържа органичен екстракт от маслини. 

Специалният му състав с масла от рапица и арган, възстановява хидратацията, подхранва интензивно косата, без да я утежнява. Идеалната хидратираща формула за дехидратираната коса. 

В допълнение, той е инфузиран с провитамин В5, който предпазва косата от стилизиращите продукти от късане и нацепване на косъма. Резултатът е лека, ефирна и лъскава коса, пълна с блясък и движение. 

  • Натурален балсам за коса изграден на основата на маслиново масло;
  • Съдържа органичен екстракт от маслини;
  • Специален състав с масла от рапица и арган, възстановява хидратацията, повишава еластичността и подхранва интензивно косата;
  • Инфузиран с провитамин В5, който предпазва косата от стилизиращи продукти от късане и нацепване на косъма;
  • Разфасовка 300 мл.

Състав: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Behetrimonium Chloride, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Ceteareth-20, Panthenol, Cetrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea European Fruit Oil, Olea Europaea Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Parfum, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Linalool.

НЕ СЪДЪРЖА:

Парабени, минерално масло, синтетични оцветители, силикони, EDTA, пропиленгликол, фталати, PCM, NM и съставки от животински произход.

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Papoutsanis (Гърция)

logo Papoutsnis

Посетете нашата категория за още видове Натурална козметика за коса от магазин OnMag.bg


Безплатна доставка над 69 лв.

Всички цени на този сайт са в български лева /BGN/ и с включен ДДС.

Доставяме и обслужваме клиенти на територията на Република България.

СРОК НА ДОСТАВКА

Доставки се извършват в срок от 3 до 7 работни дни.

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

6.90 лв. до всяка точка на територията на Република България.

При покупки на стойност над 69,00 лв. доставката е за сметка на Onmag.bg

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Плащане с наложен платеж:

Плащане в брой на куриера при получаване на поръчката.

ОБРАБОТКА НА ВАШАТА ПОРЪЧКА

Поръчките, получени до 12:00 часа, се обработват в рамките на същия ден. Тези, получени след 12:00 часа, се обработват на следващия ден. Поръчки, получени през неработни дни и/или официални празници, се обработват в първия работен ден, който следва. OnMag.bg не носи отговорност при забавяне на доставка, дължащо се на външни обстоятелства. Доставки не се извършват по време на неработни дни и официални празници.

Ще получите потвърждаване на поръчката си по имейл, след което тя се обработва и изпраща на посочения от Вас адрес или до офис на „Спиди“ или офис на „Еконт Експрес“.

При нужда детайлите по стоката се уточняват по телефон в работно време(10,30- 17,00 ч.), след което поръчката се потвърждава и преминава към обработка. След като веднъж бъде потвърдена, не са възможни повече промени по поръчката от страна на потребителя. В случай на допусната грешка при извършването на поръчка, моля свържете се с нас на телефон 0882 792 269 или мейл onmag.info@gmail.com

 Ако закупената стока не отговаря на Вашите очаквания, Вие можете да я върнете или замените в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на доставката. За повече информация, моля прочетете условията за замяна и връщане.

НАШИТЕ КУРИЕРИ

Онлайн магазин OnMag.bg работи с куриерски фирми „Спиди“ и „Еконт Експрес“.

Правото на връщане не е приложимо за натурални продукти