0882 792 269

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Натурална козметика

Чистият зелен сапун от зехтин се счита за най-подходящото средство за почистване на всеки тип кожа. Отпушва порите, като ефективно премахва замърсяванията. Сапун с неутрално PH, хипоалергенен, направен от натурално маслиново масло (зехтин). Осапуняването на маслиновото масло се осъществява със сол от Егейско море, като крайният продукт не съдържа никакви добавки.


Натурален сапун от зехтин и неговите полезни свойства

Маслината е известна като „течното злато на Средиземноморието”. Зехтинът, или маслото от плода на маслиновото дърво, повече от 6000 години е извор на здраве, младост и красота. Съдържа в себе си всички масло-разтворими витамини, ценни елементи, фитостероли, фосфолипиди и екстракти. Притежава естествен слънцезащитен фактор и е много ефективен за защита от вредните слънчеви лъчи.

Сапунът от зехтин е предназначен за всички типове кожа, включително много чувствителна. Предотвратява изсушаването на кожата, а заедно с това и образуването на бръчки. Съставките му са богати на витамин Е и освежаващи естествени атниоксиданти, които се грижат по естествен начин за здравето и хубостта на Вашата кожа. 

Още от прастари времена се знае, че зехтинът  допринася за по-бързото обновяване на клетките, възвръща свежестта на кожата и я предпазва от следите на времето.

Може да се използва за:

  • Сапун за лице - Предотвратява дехидратирането на кожата и образуването на бръчки. Отпушва порите, като ефективно премахва замърсяванията;
  • Сапун за тяло и ръце - Не лишава кожата от естествените й масла. Позволява на порите да дишат и отделят влага, като същевременно защитава нейните клетки;
  • Сапун за коса - С естествената си способност да хидратира, заздравява, подхранва и придава блясък, зехтинът е надеждно природно средство за поддържане на здрава и красива коса.

Използвани ли са животински съставки

Гръцки зелен сапун е 100% веган козметика, направен от чист натурален зехтин от гръцки маслини. Той не съдържа парабени, минерално масло, изкуствени оцветители и съставки от животински произход.

Какво е веган козметика

Това са козметични продукти, които не съдържат абсолютно никакви съставки с животински произход и не са тествани върху животни в нито един етап от производството. Козметика, която се прави с мисъл за вас и планетата. Открийте качествената веган козметика и се наслаждавайте на перфектна грижа за лицето, тялото и косата.

Натурален зелен сапун Papoutsanis

Началото на наследството на Papoutsanis и основаването на неговата фабрика се случва с производството на първия зелен сапун, изработен от чист гръцки зехтин, през 1870 г. Век и половина по-късно Papoutsanis продължава да генерира иновации и награди - печеливши продукти за грижа за тялото и косата. 

Традиционният сапун от зехтин на Papoutsanis, спечели златен медал на наградите "Древните марки - нашите любими продукти". Това отличие се присъжда на производители и продукти в Гърция и в чужбина повече от 30 години. Този продукт присъства на световния пазар повече от 150 години, като до ден днешен продължава да поддържа доверие във своите потребителите.

 

Посетете нашата категория за още видове натурална козметика Papoutsanis от онлайн магазин OnMag.bg