0882 792 269

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Бански костюми

Банските са задължителен тоалет, ако се отправяте към морския плаж, басейна или в планината. OnMag.bg предлага луксозни дамски и мъжки бански изработени от бързосъхнеща материя, която осигурява UV защита (UPF 50+). Банските костюми са устойчиви на хлор и слънцезащитен крем, което ги прави чудесен избор, както за море, така и за басейн.


Мъжки бански шорти Minerva

Хубави, мъжки бански са задължителни за гардероба ви, ако обичате да плувате или релаксирате във водата. Предлаганите бански шорти от гръцката марка Minerva са изработени от качествена материя, устойчива на хлор с UV защита. Банските са снабдени с джобове, които не задържат вода благодарение на мрежестата си основа. Тя позволява на водата да преминава, без банските да натежават по време на плуване или излизане от басейна или морето. Имат еластична талия с връзки за регулиране и мрежеста подплата, която ограничава раздразненията и протриването. Бързосъхнещата им материя ще Ви позволи да се отпуснете спокойно на плажа и насладите на слънчева почивка.

Дамски бански костюми Minerva

За да се чувствате удобно и секси в изпълнените със слънце и свобода моменти, са ви необходими не само един модел бански. За басейна е много добро решение цял бански със спортен дизайн. Ако предпочитате плажа и парещият пясък, изберете бански от две части. Морският бриз и слънцето ще галят вашето тяло. Идеален завършек на вашата визия са плажна рокля, туника или парео за плаж. Вече сте готови, както за басейн или плаж, така и за вашата разходка на кафе или коктейл.

Дамски бански от две части Minerva

Minerva предлага дамски бански от две части с триъгълно горнище и чашка, с подвижни подплънки, с повдигащ (push up) ефект, с връзки, с или без презрамки тип бандо, бански бриджитка с долнища бикини Rio, прашка или полупрашка. Ако искате да бъдете забелязани на плажа, заложете на леопардов бански, бански със секси къдрици или бриджитка. Модели, които със сигурност ще предизвикат вълнение не само в морето.

Цели дамски бански Minerva

Едно от нещата, които обичаме в целите бански Minerva е, че са универсални. Те са подходящи както за плуване и плаж, така и да изпиете вашия коктейл на бара край басейна. Бързосъхнещата им материя ще Ви позволи да се отпуснете и насладите на слънчева почивка.

Изберете цели бански с дълбоко триъгълно (V-образно) деколте, с оформена чашка, с повдигащ ефект, с връзки, с паднали рамене, с дълбоко изрязан гол гръб. Модели, които със сигурност ще бъдат чудесно допълнение към вашата колекция от цели бански костюми. А що се отнася до по-фините детайли, като волани, те ще ви държат в челните редици на модата за бански костюми.

Интересувате се от елегантен, изчистен стил? Изберете черен цял бански или тъмно син. Или искате да се чувствате секси на следващото Ви плажно парти? Заложете на цял бански с воали и паднали рамене.

Плажно облекло MiandMi

Нуждаете се от красиво плажно облекло, с което да комбинирате своя бански? Разгледайте плажните рокли, парео и туники за плаж на гръцката марка MiandMi. С тях ще изглеждате неотразимо! Изработени от нежна, памучна материя с богат избор от цветове и шарки. Завършете бягството си към плажа с луксозно плажно облекло от MiandMi.

Плажни рокли и туники MiandMi

Плажни рокли и туники MIandMI са чудесен и елегантен избор, с който да предпазите кожата си от слънцето и изглеждате стилно на разходка по крайбрежната алея или разпускайки на плажно парти. Изберете между къси и дълги памучни плажни рокли и туники, които ще допълнят Вашият бански костюм.

Парео за плаж MiandMi

Пареото позволява да експериментирате с плажната си визия. С един възел трансформирайте Вашето плажно парео в пола или рокля. Наметнете, като шал или го разстелете върху горещия пясък, като плажна кърпа. Опции за преобразуване на пареото има много, така че можете да го вържете според настроението или ситуация. Плажно парео от MiandMi е чудесен и елегантен избор, с който да предпазите кожата си от горещите слънчеви лъчи.

Онлайн магазин OnMag.bg “Уважавайте своето тяло”

 
1|2|3