Лесно е да замениш или върнеш!

Изпробвайте покупките си в уюта на собствения си дом и ако решите, да ги върнете обратно ще имате 14 дни от датата, на която сте ги получили. Нашият куриер ще ги вземе от дома или офиса ви, или друг посочен от Вас адрес. Ако желаете може да заповядате на място в нашият магазин, който се намира в гр. София, кв. Бели Брези, ул. „Чепино“ № 4.

Правила за замяна или връщане

Моля уверете се, че продуктите са върнати нови, неизползвани, с всички дизайнерски етикети, които са все още прикачени. Бикини, боксери, тонг, и бански могат да се пробват само върху бельо и без да се премахва предпазния стикер. Наличието на мирис и следи от носене по продуктите е причина за отказ на връщането или замяната, а също и наличието на следи от грим, , парфюм или дезодорант.

Не приемаме рекламации за дефекти, произтекли от неправилно и несъобразено с инструкциите на производителя употребяване и третиране на продуктите.

Моля уверете се, че продукта, който заменяте/връщате е в рамките на 14 дни след получаването му. Връщане на продукти след 14 дневния период може и да бъде приет по личната преценка на ONMAG.bg

Замени и връщания, които не отговарят на правилата ни няма да бъдат приети и ще бъдат изпратени обратно до Вас.

Следвайте тези стъпки за замяна или връщане

  1. Моля, попълнете номера на поръчката и кода на продукта във формата за замяна или връщане;

Изпратете по куриер:

  1. Заявете куриер от куриерската фирма, направила доставката. (ЕКОНТ – 0 7001 7300 или SPEEDY – 1700 170 01 за мобилни оператори / 0700 17 001 за стационарни). Уточнете деня и мястото на приемане на продуктите за замяна/връщане;
  2. Адрес за връщане: гр. София, кв. Бели Брези, ул. „Чепино“ № 4;
  3. Наш сътрудник ще се свърже с вас, ако сте пропуснали нещо.

Замяна или връщане на място:

Може да заповядате в нашият магазин, който се намира в гр. София, кв. Бели Брези, ул. „Чепино“ № 4.

Цени на доставка в случай на замяна или връщане

Имате възможност да върнете продукт до 14 дни след получаването му. В този случай цената на доставката до офиса на ONMAG.bg e за ваша сметка.

Куриерската услуга в случай на замяна е БЕЗПЛАТНА, ако стойността на продукта за подмяна е равна или по-голяма от 89 лв. Ако стойността на продукта, който заменяте е по-малка от 89 лв., доставката до офиса на ONMAG.bg ще е за ваша сметка.

Възстановяване на парите

Възстановяването на парите за върнатите продукти ще бъде направено по банковата ви сметка до 14 дни след приемане на върнатите продукти. Моля изпратете формата за замяна или връщане, като добавите банковата си сметка.